Onze praktijk

Toolenburg Centrum voor Tandheelkunde is in 1993 opgericht door vier tandartsen en op dit moment  werken er meerdere tandartsen, mondhygiënisten, een preventie-assistente,  assistentes en baliemedewerksters onder een dak.

In de loop der jaren werken tandarts Lorinser en tandarts Jong Pian Kie nauw samen. Zij werken aan de mondgezondheid van een constante groep patiënten.

Als patiënt heeft u een vaste tandarts, die aandacht voor u heeft en samen met u wilt zorgen voor een gezond gebit. Er wordt bij ons goede kwaliteit tandheelkunde geleverd, daarbij is preventie een belangrijk aspect. De praktijk is voorzien van alle moderne tandheelkundige apparatuur en heeft een ruime, rustgevende wachtkamer.

Missie en Visie

Het is is onze missie om te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een mooi en gezond gebit en dat u zich prettig voelt bij ons.

Wij willen u de beste zorg bieden voor een mooi en gezond gebit met veel aandacht voor preventie. Wij bieden u jarenlange ervaring, hoge kwaliteitsnormen en persoonlijke aandacht, samen met een betrokken team. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw persoonlijke wensen en dat u zich in vertrouwde handen voelt bij ons.

Na afloop van uw controle verzoeken wij u direct bij de receptie een afspraak te maken voor een nieuwe controle.

Voor een afspraak wordt voor u tijd gereserveerd. Indien het niet lukt om op een afspraak aanwezig te zijn, wilt u ons dit zo lang mogelijk van te voren laten weten. Mocht u onverhoopt dezelfde dag of minder dan 24 uur tevoren uw afspraak wijzigen, dan brengen we de gereserveerde tijd in rekening.