Onze praktijk

Toolenburg Centrum voor Tandheelkunde is in 1993 opgericht door vier tandartsen en op dit moment  werken er meerdere tandartsen, mondhygiënisten, een preventie-assistente,  assistentes en baliemedewerksters onder een dak. Er zijn afzonderlijke tandartspraktijken met een eigen patiëntenbestand en werkwijze.

In de loop der jaren werken tandarts Lorinser en tandarts Jong Pian Kie nauw samen. Zij werken aan de mondgezondheid van een constante groep patiënten. Als patiënt heeft u een vaste tandarts, die aandacht voor u heeft en samen met u wil zorgen voor een gezond gebit. Er wordt bij ons goede kwaliteit tandheelkunde geleverd, daarbij is preventie een belangrijk aspect. De praktijk is voorzien van alle moderne tandheelkundige apparatuur en heeft een ruime, rustgevende wachtkamer. We werken beide met een digitale  scanner, waardoor afdrukken nemen voor een kroon niet meer hoeft. De scanner is zeer accuraat en de kwaliteit van de kronen daardoor optimaal. Tandarts Jong Pian Kie maakt verder gebruik van de Quicksleeper, een computergestuurde verdovingsapparaat, geen pijn, geen dikke wang gevoel en effectief !

Missie en Visie

Het is onze missie om te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een mooi en gezond gebit en dat u zich prettig voelt bij ons. Wij willen u de beste zorg bieden voor een mooi en gezond gebit met veel aandacht voor preventie. Wij bieden u jarenlange ervaring, hoge kwaliteitsnormen en persoonlijke aandacht, samen met een betrokken team. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw persoonlijke wensen en dat u zich in vertrouwde handen voelt bij ons.

Patiënten beoordelen ons met een 8.6.
30 januari 2018: 25 jaar jubileum