Praktijknieuws

Update

17-05-2020

Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder met ons aangepaste agenda en extra maatregelen. Alle patienten hebben(per adres) een mail ontvangen met onze werkwijze in deze Coronatijd. Dank aan alle patiënten die hier begrip voor hebben.

Het beleid dat we nog steeds volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Mocht U een afspraak hebben er daarna iets wijzigt in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

• Heeft u nu corona?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden? Of heeft u huisgenoten/gezinsleden die in de afgelopen 2 weken corona hebben gehad?
• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 37,5⁰C)?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Bent u in thuis isolatie?
• Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Coronapatiënten die zeer acute tandheelkundige spoedzorg nodig hebben, kunnen door hun tandarts worden doorverwezen naar het Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM).

Update na persconferentie

22-04-2020

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden
beschermd.
Wij zullen beperkt open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Vanaf donderdag 23 april zal de receptioniste beginnen met een aangepaste behandel agenda. Zij zal alvorens een afspraak te geven een gezondheidsvragenlijst doornemen. Mocht er daarna iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

• Heeft u nu corona?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 37,5⁰C)?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Bent u in thuis isolatie?
• Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Update Corona

17-04-2020

Ook wij bereiden ons voor om op gepaste en verantwoorde wijze de reguliere werkzaamheden beperkt te hervatten.

Zo hebben we voor de veiligheid van u en onze medewerkers aanpassingen gedaan in de wachtkamer en bij de balie door het plaatsen van (tussen)schermen.

Verder worden extra aanvullende maatregelen getroffen zoals een uitgebreide vragenlijst volgens een vast schema , extra bescherm middelen (muts, mondmasker, gezicht beschermer en beschermjas), aanvullende hygiënemaatregelen bovenop onze reeds strenge hygiënemaatregelen bij behandelingen.

Met het volgen van dit uitgebreid pakket  voldoen wij aan de eisen van het RIVM en zijn we voorbereid om verantwoord de reguliere werkzaamheden langzaam te hervatten. We wachten de persconferentie van 21 april nog af en besluiten daarna wanneer we de praktijk langzaam kunnen opstarten.

Tijdelijke sluiting i.v.m Corona- Virus

31 maart 2020

Geachte heer, mevrouw,

De overheid heeft bepaald dat de maatregelen ten gevolge van de Corona uitbraak verlengd worden.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop. De overheid geeft aan dat we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten bewaren waardoor het werken in contact beroepen niet mogelijk is. Om die maatschappelijke reden behandelen mondzorgverleners alleen spoedeisende klachten en worden alle geplande afspraken tot en met 28 april geannuleerd.

Wat betekent dit voor u?

Als u een afspraak had staan in de periode tot en met 28 april, dan bellen wij u zodra er meer duidelijkheid is, voor een nieuwe afspraak.

U hoeft ons niet te bellen. U wordt dus door ons gebeld.

We blijven telefonisch bereikbaar op ma-di-do van 9.00-16.00u (023-5574310) Tijdens en buiten deze tijden kunt u mailen voor vragen en/of pijnklachten (e consult)(receptie@toolenburgtandheelkunde.nl).

Wij bekijken de email zeer frequent. Geen spoedgeval, overweeg een e-consult. Wij bieden in verband met het Coronavirus vanaf nu de mogelijkheid aan om via e-mail een consult te hebben met uw tandarts, meer info…

Uitsluitend voor ernstige spoed, zoals ongevallen en nabloedingen kunt u (niet corona besmet)tijdens kantooruren( 9.00-17.00u) contact opnemen met tandarts A.E. Koch, 023-5610923
Marga Klompe Singel 184 Hoofddorp. U krijgt dan eerst een antwoordapparaat met verwijzing voor een spoedlijn.

Buiten kantooruren kunt u (niet corona besmet)contact opnemen met spoedpoli Mondzorg Poli
020-7234848 ( behandeling uitsluitend op afspraak)
Louwesweg 6,1066 EC Amsterdam.

Coronapatiënten die zeer acute tandheelkundige spoedzorg nodig hebben, kunnen door hun tandarts worden doorverwezen naar het Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM).